Narcos: Sezoni 2

Narcos: Sezoni 2

Sep. 02, 2016
Your rating: 2
8 8 votes

Historia e vërtetë e karteleve të drogës famëkeq të dhunshme dhe të fuqishme të Kolumbisë.

Episodes