Marco Polo: Sezoni 1

Marco Polo: Sezoni 1

Dec. 12, 2014
Your rating: 10
7.6 8 votes

Marco udhëton në Rrugën e Mëndafshit në qytetin perandorak të Kublai Khan dhe fillon të mësojë mënyrat e kulturës, politikës dhe luftës kineze.

Episodes