Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
The Message (1976) HD

The Message (1976) HD

For the first time... the vast, spectacular drama that changed the world!Mar. 09, 1977 (Lebanon, Libya, Kuwait, Morocco, UK)177 Min.PG
Your rating: 0
10 3 votes

Video trailer

Disa foto nga Filmi

Pershkrimi

Lindja e Islamit, deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i Allahut, i cili bëri thirrje atij ta udhëheq popullin e Mekës dhe t’iu bëjë me dije që ta adhurojnë vetëm atë, por Muhamedit s.a.v.s ju desh të largohet nga Meka drejt Medinës, të marrë armët dhe fuqinë për ta çliruar Mekën nga organizimet fisnore  të arabeve.

Titulli origjinalThe Message
Vleresimi IMDb8.3 35,829 votes
Vleresimi TMDb7.2 70 votes