Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Westworld 1x9

The Well-Tempered Clavier

Dolores dhe Bernard lidhen me të shkuarat e tyre dhe Maeve i bën një propozim të guximshëm Hector.

Nov. 27, 2016

Westworld season 1