Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Westworld 1x7

Trompe L'Oeil

Në Alexandria, Rick dhe njerëzit e tij kujtojnë humbjet që kanë pësuar, por ndërprehen nga një vizitë e papritur e Negan.

Nov. 13, 2016

Westworld season 1