Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x10

The Next World

Gjatë një misioni për të gjetur furnizime, Rik dhe Deril kryqëzojnë udhë me një të mbijetuar që u tregon për botën jashtë Aleksandrisë.

Feb. 21, 2016

The Walking Dead season 6