Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 7x10

New Best Friends

Teksa kërkon për një Aleksandrian të humbur, Riki dhe grupi i tij përballen me një popullsi të mistershme, si asnjëherë më parë…

Feb. 19, 2017

The Walking Dead season 7