Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x5

Now

Aleksandria merr veten nga sulmi i Ujqërve. Megi dhe Eron dalin për të kërkuar Gleni. Diana vë në dyshim lidershipin e saj.

Nov. 08, 2015

The Walking Dead season 6