Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 5x5

Shifting Sands

Octavia çon njerëzit e saj drejt luginës së Shallow kundër këshillës së Klarke dhe Bellamy. Ndërkohë, Kane dhe Abby përshtaten me një sërë sfidash të reja.

May. 22, 2018

The 100 season 5