Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 5x13

Damocles - Part Two

Në pjesën e dytë të finales së sezonit të pestë, Klarke dhe miqtë e saj duhet të rrezikojnë gjithçka për të luftuar një betejë të fundit për mbijetesë, vetëm për të parë një kërcënim edhe më të errët për luginën e fundit të gjallë në Tokë.

Aug. 07, 2018

The 100 season 5