Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 3x7

Thirteen

Zemërimi i klaneve dhe etja për hakmarrje kërcënojnë pozicionin e Leksës. Një kurth i rrezikshëm ngrihet ndaj Klarkut.

Mar. 03, 2016

The 100 season 3