Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Super Dragon Ball Heroes 1x1

Goku vs. Goku! A Super Battle Begins on Prison Planet

Trunks kthehet nga e ardhmja për të stërvitur me Goku dhe Vegeta. Megjithatë, ai papritmas zhduket. Njeriu mister “Fu” papritmas shfaqet, duke u thënë atyre se Trunks është mbyllur në “Planetin e Burgjeve, një objekt misterioz në një vend të panjohur midis universeve.

Jul. 01, 2018