Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Suburra: Blood on Rome 1x6

Garlic, Oil, and Chili Pepper

Aureliano e detyron Sarën në një marrëveshje, por ajo planifikon diçka nga e cila të përfitojë dhe ajo. Cinaglia luan një politikë të fortë, teksa Theodosiu merr një vendim të dëshpëruar.

Oct. 06, 2017

Suburra: Blood on Rome season 1