Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Shooter 1x9

Ballistic Advantage

Bob Li-ja duhet të kryejë një marrëveshje të rrezikshme për të shpëtuar familjen. Nadina është në konflikt me besnikëritë ndaj Bob Li-së dhe FBI-së. Ajzaku arrin një marrëveshje të dobët për lirinë e tij.

Jan. 10, 2017

Shooter season 1