Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Shooter 1x1

Point of Impact

Nëse jeni fansa të Filmit Qitësi a.k.a Shooter (2007) me aktorin Mark Wahlberg, atëherë ju ftojmë të ndiqni serialin Shooter (2016) me aktorin Ryan Phillippe! Ky triller tregon për udhëtimin e Bob Li Suager, snajperi veteran i shumë dekoruar i cili është përsëri në aksion për të parandaluar një kurth për vrasjen Presidentit. Por nuk ia arrin me sukses dhe Bob Li akuzohet për vrasjen e presidentit. Ndiqni serialin për më shumë!

Nov. 15, 2016

Shooter season 1