Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Shooter 2x3

Don't Mess With Texas

Bob Lee takon Isaacun në Teksas dhe pas këtij takimi i ndodhin shumë gjëra, ndërsa Nadine mëson se sa influencë ka Patricia.

Aug. 01, 2017

Shooter season 2