Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Narcos 1x9

La Catedral

“La Catedral”

Gjuetia për Pablon duket se ka mbaruar, pasi ai bën një marrëveshje me qeverinë, por Mërfi dhe Penia – dhe Karteli Kali – kanë plane të tjera.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1