Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Narcos 1x7

You Will Cry Tears of Blood

Do të derdhësh lotë gjaku

Pablo shkon të fshihet, ndërsa vala politike kthehet kundër tij, por ai gjen sërish një mënyrë për t’u kundër-përgjigjur. Mërfi dhe Penia më në fund fitojnë mbështjetjen e CIA-s.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1