Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Narcos 1x6

Explosivos

Eksplozivi

Penia dhe Karillo i afrohen Gaçës. Mërfi përpiqet të mbrojë Gavirian, kandidatin pro-ekstradimit, nga një vrasës famëkeq i lidhur me Pablon.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1