Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's The Punisher 1x6

The Judas Goat

Billy fillon të zbulojë pak nga pak të vërtetën mbi Frank, se ai është gjallë. A është i vërtetë shqetësimi i tij dhe a do dojë të dalë Frank prej izolimit?

Nov. 17, 2017

Marvel's The Punisher season 1