Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 2x3

This Deadly Secret...

Në një përpjekje për të lehtësuar tensionin midis Ward dhe Joy, Danny dhe Colleen ndërrojnë ingranazhet dhe mbajnë një darkë. Maria jep një paralajmërim.

Sep. 07, 2018

Marvel's Iron Fist season 2