Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 2x2

The City's Not for Burning

Danny dhe Colleen përpiqen të vendosin paqen e domosdoshme. Ward saboton ankandin e së motrës dhe Joy luan rolin e pajtimtarit, ama me një kleçkë.

Sep. 07, 2018

Marvel's Iron Fist season 2