Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 2x1

The Fury of Iron Fist

Ndërsa bandat rivale luftojnë për shpirtin e Nju Jorkut, Danny dhe Kolleen kalojnë shtigjet me një të njohur të vjetër. Xhoi fillon në një aventurë të re.

Sep. 07, 2018

Marvel's Iron Fist season 2