Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 1x2

Shadow Hawk Takes Flight

Danny përballet me një mjedis të ri. Colleen administron një mësim të ashpër dhe Joy lëshon një mesazh të pazakontë.

Mar. 17, 2017

Marvel's Iron Fist season 1