Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Iron Fist 1x11

Lead Horse Back to Stable

Danny mundohet të rikthejë fuqitë e tij dhe Grushtin e Hekurt dhe kërkon përballjen me Bakuton. Në ndihmë të tij është edhe shoku i tij nga manastiri, Devos.

Mar. 17, 2017

Marvel's Iron Fist season 1