Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marco Polo 1x9

Prisoners

Besnikëria Markos është vënë në pyetje dhe Kublai duhet të vendosë se çfarë duhet të bëjë me të. Ndërkohë Sidao është përsëri duke luajtur me bulkthin e tij brenda mureve të Xiangyang.

Dec. 12, 2014

Marco Polo season 1