Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Lethal Weapon 1x4

There Goes the Neighborhood

Roxheri dhe Myrtagu do të hetojnë një seri grabitjesh që në pamje të parë nuk kanë lidhje me njëra tjetrën dhe do të mundohen t’i kapin grabitësit përpara se të shtohen viktima.

Oct. 12, 2016

Lethal Weapon season 1