Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Lethal Weapon 1x1

Pilot

Një ish- ushtar i forcave speciale “NAVY SEAL” gjen një punë si oficer policie dhe bëhet ortak me një detektiv veteran që po përpiqet ti rri sa më larg stresit.

Sep. 21, 2016

Lethal Weapon season 1