Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

House of Cards 1x5

Chapter 5

Një zënkë nis mes Frencis dhe Marti Spinellës. Ruso bie në depression për shkak të njerëzve që kanë humbur punën te kantieri detar.

Feb. 01, 2013

House of Cards season 1