Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

House of Cards 1x10

Chapter 10

Pasi zbuloi që Kler e kishte fajin për dështimin e projektligjit Watershed, Frencis punon për ta kontrolluar situatën e shkatërruar dhe për të pasur kontroll mbi Piter Ruson. Zoi dhe Kler kërkojnë të shkëputen nga marrëdheniet e tyre përkatëse me Frencis.

Feb. 01, 2013

House of Cards season 1