Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Heroes Reborn 1x7

June 13th - Part 1

Noa dhe Hiro bashkojnë forcat për t’u kthyer në ngjarjet e 13 qershorit 2014, që vendosin çdo gjë në lëvizje; Mohinderi merr një mesazh nga Anxhela Petreli përsa i përket motiveve të Erikës; Haçiro vepron kundër Hiros.

Oct. 29, 2015

Heroes Reborn season 1