Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Heroes Reborn 1x11

Send in the Clones

Luka dhe Malina bashkohen për të çliruar Tomin dhe për të shpëtuar njerëzimin në prag të zhdukjes së Noas.Tomi dhe Miko bashkohen kundër Erikës. Në Sanstoun Manor shpërthen një betejë për të liruar të burgosurit, nën kontrollin e Mat Parkman.

Jan. 07, 2016

Heroes Reborn season 1