Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Gomorrah 3x12

Episode 12

Pikërisht atëherë kur mendohet se u vendos paqja dhe çdo gjë u rregullua, ndodh diçka e papritur që ndryshon rrjedhën e ngjarjeve.

Dec. 11, 2017

Gomorrah season 3