Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Gomorrah 3x10

Episode 10

Gennaro është në ankth dhe do bëjë ç’të mundet për të shpëtuar të birin. Ai dërgon Patrizian të marrë vesh kushtet e Federatës.

Dec. 04, 2017

Gomorrah season 3