Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Fear the Walking Dead 1x4

Not Fade Away

Medisoni dhe Trejvisi shohin anët e ndryshme të ‘zaptimit’ të Gardës Kombëtare në lagjen e tyre; familja përpiqet të përshtatet me botën e re.

Sep. 20, 2015

Fear the Walking Dead season 1