Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Daredevil 1x8

Shadows in the Glass

Ndërsa misioni i Metit, Fogit dhe Kerënit bëhet më i qartë, Fisku edhe më tej del jashtë kontrollit në betejën e tij për Hells Kitçen.

Apr. 10, 2015

Marvel's Daredevil season 1