Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Marvel's Daredevil 1x3

Rabbit in a Snow Storm

Murdok dhe Fogi marin përsipër rastin e një klienti misterioz e të pasur, por Murdok është i bindur se ka më shumë në këtë çështje se vetëm faktet.

Apr. 10, 2015

Marvel's Daredevil season 1