Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Cosmos: A Spacetime Odyssey 1x6

Deeper, Deeper, Deeper Still

Anija e Imagjinatës niset në një udhëtim fantastik në fund të një pike vese për të eksploruar universin në shkallën më të vogël dhe të observojë llojet ekzotike të jetës të padukshme për syrin e zhveshur. Më pas, drejtuesi Neil deGras Tajson shpjegon rrjetin neural në trurin tonë që drejton shqisën tonë të nuhatjes dhe kujtesës dhe më vonë, udhëton poshtë sipërfaqes së Tokës për të zbuluar grimcën më misterioze që njohim.

Apr. 13, 2014

Cosmos: A Spacetime Odyssey season 1