Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Cosmos: A Spacetime Odyssey 1x2

Some of the Things That Molecules Do

Seleksioni artificial është një shembull, sytë një tjetër, i procesit të evolucionit të mirë dokumentuar dhe nga i cili s’ka shpëtim, ndryshimi në një popullate speciesh me kalimin e kohës, nga përzgjedhja natyrore. Këto janë disa prej gjërave që bëjnë molekulat.

Mar. 16, 2014

Cosmos: A Spacetime Odyssey season 1