Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Band of Brothers 1x2

Day of Days

Easy Compania e tokave në Normandinë, të shpërndara në të gjithë dhe larg nga zona e tyre në rënie. Lt Meehan, komandant i Easy, është vrarë kur avioni i tij u qëllua nga një goditje e drejtpërdrejtë .

Sep. 10, 2001

Band of Brothers season 1