Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The 100 4x6

We Will Rise

Klarke dhe Roan janë të detyruar të punojnë së bashku, kur ata janë të ngarkuar për të zgjidhur një situat të rrezikshme, por të rëndësishëm për Abby nëpër territoret e armikut.

Mar. 15, 2017

The 100 season 4